Personale

Mød vores personale

Kristina

Kristina er Høbjergs leder. Hun er bosat i Tikøb med hendes mand Nicolai og deres to børn, Merle og Ludvig. Kristina er en meget omsorgsfuld leder overfor både personale, børn og forældre. Hun er god til at give sig tid til at møde det enkelte barn og personale, og i dette møde er hun god til at skabe en følelse af, at individet føler sig set og hørt. Kristina er ligeledes en person med et altid venligt toneleje, hvilket skaber en god og rar stemning for hendes omgivelser. Kristina vægter struktur højt, og er god til at se problematikker og opgaver, og hurtigt løse opgaven, så hun derved er klar til den næste. Hun sætter pædagogik på dagsordenen, og skaber derved i samarbejdet med personalet et trygt, spændende og udfordrende miljø for børn, personale og familier.

Forældrenes tale til Kristina 2022: ”Du kom til Højberg med stor erfaring og var ikke bange for at påtage dig det ansvar det var at samle Høbjerg igen efter nogle turbulente år. Du har formået at samle et personale, som er helt unik og det er takkede være dig. Du er en støtte for alle i personalegruppen og din telefon er altid åben for forældre som har brug for at lette hjertet. Det er en kæmpe gave.

Du blev noget chokeret over vores første arbejdsdag i Høbjerg, og at så mange mødte op på trods af dårlig vejr. Du havde øvet dig på 100 nye navne på forældre som skulle starte. Du har lige fra starten taget Høbjerg værdier og traditioner til dig, men også skabt meningsfuld fornyelse. Høbjerg betyder utrolig meget for dig, og det kan vi virkelig mærke.

Du elsker at være på gulvet i Høbjerg og man kan mærke at du har en kæmpe kærlighed til alle børn. Vi ved at du savner at være ved bussen, men vi ved at du har utrolig mange andre opgaver.

Høbjergs frisør og laver smukt hår.

Tak for dig, hvor er Høbjerg heldig.”

Cecilie

Cecilie er pædagog og bor sammen med sin kæreste Tibor i Sydhavn. Cecilie er frisk og kommer med den helt nye viden fra seminariet. Cecilie er virkelig dygtig, observant og derved en god støtte for børnene, der hvor de er. Cecilie vægter børnedemokrati og det gode børneliv og børns medindflydelse. Cecilie ser det enkelte barn, hvilket gør at børnene søger hende og er trygge i hendes selskab. Cecilie fik prisen for årets pædagog i 2020 for sin faglige tilgang og professionelle håndtering i Corona tiden, i sin konstituering som husets leder i 1 ½ år, hvor Kristina var på barsel.

Forældrenes tale til Cecilie i 2022:
”Du er vores faglige klippe, og du går meget op i den pædagogiske tilgang til børnene. Vi er meget taknemmelige for, at du sagde ja til at påtage dig den store opgave og ikke mindst det store ansvar for at være leder, da Kristina gik på barsel.
Du nåede lige at lande i stillingen, da corona indtog Danmark, og det må have været rigtigt hårdt at skulle navigere i en ny stilling som leder, og samtidig skulle tage stilling til en hel ny hverdag med nedlukning og coronaregler.
Med stor professionalisme og selvsikkerhed fik du Høbjerg igennem en hård tid med corona. Det er utrolig flot, ikke mindst taget i betragtning af din unge alder. Det sætter vi alle stor pris på.
Du er altid utrolig smilende og det er altid dejligt at blive taget imod dig ved bussen. Tak for dig.”

Frederik

Frederik er uddannet pædagog, og vi er så heldige at han valgte Høbjerg. Frederik bor i Valby sammen med sin kæreste Johanne, hvor de sammen har gået og sat deres nye lejlighed i stand. Frederik er vild med de æstetiske læreprocesser, historiefortælling og bruger dette i hverdagen. Frederik er rolig, smilende og udadvendt.

Forældrenes tale 2022 til Frederik ”Du er Høbjergs nye bi og vi er vilde med dig. Du har en utrolig god energi og smittende humør. Du elsker at være sammen med børnene og de elsker at være sammen med dig. Du har mange gode ideer og god til at føre dem ud i praksis. Tak fordi vores børn fik sved på panden under de aktiviteter som du arrangerer. Vi kan se at du tilfreds med Høbjerg og vi håber at det vil blive dit sted i mange år. Tak for dig ”

Sara

Sara har været fastansat i mange år, men har valgt at studere, men vi er så heldige at Sara fortsætter som vikar. Sara er utrolig hjertevarm og er god til at skabe ro. Når man ser Sara i børnehaven, er det altid ved siden af et barn. Sara er meget lattermild. Sara er en skøn kollega, som altid er fleksibel og loyal. Sara ser alle børn og har altid tid til kram, historier og gode snakke.

Forældrenes tale til Sara 2022: ”Børnene elsker dit rolige sind. Intet kan hyle dig ud af den.
Du kommer igennem med dine budskaber til børnene på en helt særlig måde.
Du har altid et væld af børn der vil holde dig i hånden og kramme. Tak fordi du er børnehavens fotograf og glæder os forældre med billeder af vores børn.
Vi håber Høbjerg får glæde af dig i mange år. Tak for dig.”

Anette

Anette er medhjælper og har været i Høbjerg siden december 2017. Anette har mange års erfaring som medhjælper. Anette er bosat på Nørrebro med sin mand Michael og har en datter og tre drenge børnebørn. Anette er uddannet fodterapeut men savnede arbejdet med børn for meget og vendte derfor tilbage til faget hos Høbjerg til stor glæde for alle. Gennem hendes store erfaring har Anette et stort overblik, hvilket børnene nyder godt af, da Anette altid viser nærhed og omsorg. Anette er god til at skabe ro og sammenhold i hendes aktiviteter, når hun eksempelvis giver massage eller fletter hår.

Forældrenes tale til Anette 2022: ”Du er Høbjergs tandfe og du sørger for, at alle løse tænder bliver hevet forsigtigt ud og kommer med hjem.

Du ligner en million, du er så sød og varm og giver de bedste krammere. Du er sjov og super cool. Du har en stor passion for Høbjerg, og hvis der er noget som ikke fungerer, er du ikke bange for at råbe højt. Det sætter vi stor pris på.

Du er ikke bleg for kammeratligt skæld ud, når vi forældre glemmer regntøj eller brøddag. Og vi ved at det er fordi du passer på vores børn. Tak for dig!”

Søren

Søren har været medhjælper hos os i mange år men i juni 2023 blev Søren uddannet pædagog, og vi er så heldige at han har valgt at blive i Høbjerg. Søren bor på Frederiksberg med sin kone Trine og deres datter Sigrid. Søren kender til udflytterlivet, da hans egen datter har gået i en udflytterbørnehave på Frederiksberg. Søren er kandidat i geografi og geoinformatik, så han lærer os alle sammen en masse fede ting. Søren er desuden god til at spille guitar, og han elsker at lave skovtur med vores madpakker ude på legepladsen.

Forældrenes tale til Søren 2022: ”Du er en stjerne og vi er så glade for at du har taget uddannelse blot for at være i Høbjerg.

Du passede ind med det samme, og du har en fantastisk ro over dig, som gør at børnene elsker dig. Du skal altid lige vende en ting eller to med ungerne inden de sætter sig ind i bussen, så alle børn får en god start.

Vi håber at du bliver i Høbjerg i rigtig mange år. Tak for dig.”